e bannerespaEΤΠΑ460X60e bannersEUERDF600X80

pencil

Αναλυτικό πρόγραμμα

Σοτάι - Τεχνική Αντίστροφης Κίνησης με Διατάσεις & Διορθωτικούς Χειρισμούς
Από Σάββατο 20 Απρίλιος 2019
Έως Σάββατο 27 Απρίλιος 2019

sotai small

そうたいほう «Sotai» στα Ιαπωνικά σημαίνει εύκολη κίνηση του σώματος
http://www.omcentre.gr/sotai-advanced-2/

H Εντατική Eκπαίδευση Sotai & Stretching Corrective Bodywork συμπληρώνει άριστα το βελονισμό, το σιάτσου και άλλες μεθόδους σωματικού χειρισμού, φυσικοθεραπείας και μάλαξης.

Αφορά κυρίως πρακτική εφαρμογή σε ζευγάρια, αλλά και θεωρία της παραδοσιακής ανατολικής ενεργειακής προσέγγισης στη θεραπευτική και ψυχολογία. Στην πρακτική οι τεχνικές εφαρμόζονται με τη χρήση της βαρύτητας αντί της μυϊκής δύναμης και της κίνησης από το hara. Τo μάθημα δίνει έμφαση εξίσου στην κατανόηση της ανατομίας μέσα από λεπτομερή αξιολόγηση των οστών, μυών και άλλων δομών του σώματος καθώς και των μεσημβρινών και σημείων.

Διεξάγεται σε ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο σε συνδιασμό με καλοκαιρινές διακοπές στο Sunshine House στην Eύβοια, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα.

Απευθύνεται σε bodywork therapists κυρίως, αλλά επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων επωφελούνται τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά από την παρακολούθησή του, μιας και το σεμινάριο όχι μόνο μας “βυθίζει” στην σωματική εργασία, αλλά προσφέρει πραγματική ανανέωση και ξεκούραση, παρέα με άλλους ανθρώπους με συναφή ενδιαφέροντα, σε ένα πραγματικά μοναδικό περιβάλλον.

Η ύλη της εκπαίδευσης περιλαμβάνει·
• "Διάγνωση" της δομής και ενέργειας του σώματος
• Self Sotai (ασκήσεις που κάνουμε μόνοι μας)
• Kλασσική σειρά Sotai σε ζευγάρια (Sotai with helper)
• Kαινούργιες τεχνικές και παραλλαγές
• Σοτάι για τους μεσημβρινούς
• Tεχνικές παθητικών και ενεργητικών διατάσεων
• Tεχνικές πιέσεων μυών, μεσημβρινών και σημείων
• "Συνταγές" τεχνικών για συγκεκριμένα προβλήματα
• Bασικές αρχές καλής διατροφής του Σοτάι
• Bασικές αρχές καλής ψυχολογικής διάθεσης του Σοτάι
• Tρόπος συνδυασμού και πρακτική εφαρμογή του Σοτάι με άλλες θεραπευτικές μεθόδους (Σιάτσου, βελονισμό, μασάζ, ρεφλεξολογία, κλασσική φυσικοθεραπεία, κ.ά.)

Διεξάγεται σε συνδιασμό με Πασχαλινές διακοπές στην Πανέμορφη Βίλα «Casa Lucia» στην Κέρκυρα. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με δυνατότητα Ελληνικής διερμηνείας. Για πληροφορίες σχετικά με την Casa Lucia, δείτε την ιστοσελίδa www.casa-lucia-corfu.com.

Διδασκαλία: Ilaira Bouratinos
Διδακτικές ώρες: 60
Κόστος συμμετοχής: €900*
€850 για εγγραφές έως 15 Δεκεμβρίου

* €80 έκπτωση για όλους όσους έχουν παρακολουθήσει οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Oriental Medicine Training Centre

*€100 έκπτωση για όλους όσους έχουν παρακολουθήσει το Εισαγωγικό Σεμινάριο Sotai και αποφοίτους - φοιτητές της εκπαίδευσης Shiatsu.

Περισσότερες πληροφορίες www.omcentre.gr/sotai-advanced-2/

guestinn ecommerce2015 fodors 2011 casalucia-badge-fgo
Casa Lucia © 2021 - built by crossbow
MHTE:0829K122K328700 - Αριθμός Γνωστοποίησης 1162118