e bannerespaEΤΠΑ460X60e bannersEUERDF600X80

pencil

Εργαστήρια

Kamal Thapen: Εισαγωγή στην τεχνική Alexander
Από Πέμπτη 29 Αύγουστος 2019
Έως Τετάρτη 04 Σεπτέμβριος 2019

alexander quote

O Kamal Thapen στην Casa Lucia: Εισαγωγή στην τεχνική Alexander

Το Σεμινάριο είναι μια γενική εισαγωγή στην τεχνική Alexander, καθορίζοντας και εξηγώντας τις βασικές αρχές που διέπουν την τεχνική: πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον εαυτό τους ως σύνολο – σώμα και νου - σε ό, τι κάνουν, πως κινούνται και αναπνέουν πιο εργονομικά, πως βελτιώνουν τη στάση του σώματος, πως να είναι πιο εστιασμένοι και να αντιμετωπίζουν το άγχος καλύτερα, ήρεμοι και με αυτοπεποίθηση.
Η Τεχνική Alexander δεν συνεπάγεται συγκεκριμένες ασκήσεις, δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και μπορεί να ασκηθεί όπου και αν βρίσκεστε. Είναι κατάλληλο για ανθρώπους όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Στοιχεία ανατομίας και φυσιολογίας θα εισαχθούν και τα θέματα περιλαμβάνουν αντίληψη του χώρου, ισορροπία, συντονισμό και ανάπτυξη ικανοτήτων παρατήρησης και εστίασης.

Kamal Thapen greek small

 

kamalKamal Thapen BSc(Hons) MSc MSTAT FCollT 

Ο Kamal Thapen μετά το πανεπιστήμιο εργάστηκε στον κλάδο της τυπογραφίας για τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια, ως ιδιοκτήτης και συνεργάτης σε επιχειρήσεις.
Αναζητώντας λύσεις για τη χρόνια οσφυαλγία του οδηγήθηκε στην τεχνική Alexander και εντυπωσιάστηκε από το πώς βελτιώνει τη γενική υγεία, ευημερία και απόδοση. Έτσι εμπνεύστηκε να ακολουθήσει την εκπαίδευση STAT κατάρτισης εκπαιδευτικών την οποία ολοκλήρωσε το 2000. Είναι μέλος του CNHC όπως συνιστάται από το Υπουργείο Υγείας της Βρετανίας και μέλος της Ακαδημίας εκπαιδευτών.

Αφοσιωμένος στην ένταξη της Τεχνικής Alexander στη γενική εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία και την υγειονομική περίθαλψη, ο Kamal έγινε ιδρυτικό στέλεχος της HITE, εταιρεία που δημοσιεύει βιβλία για την τεχνική (3 νέες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες).

Είναι βοηθός επικεφαλής του City Alexander Technique teacher-training course και διδάσκει Alexander στο City Lit κα Τάι Τσι στο South Thames College.

Σε εθελοντική βάση, ο Kamal υπήρξε διευθυντής και πρόεδρος του Συλλόγου των Καθηγητών της τεχνικής Alexander (STAT) και είναι πρόεδρος των Φίλων της τεχνικής Alexander, την φιλανθρωπική οργάνωση για το F Matthias Alexander Technique. Είναι επίσης επιμελητής του Alexander Trust και υπήρξε ιδρυτικό μέλος και διευθυντής του Ευρωπαϊκού Σχολείου του Τάι Τσι Τσουάν.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/kamal.thapen

www.twitter.com/ktHITE  

Κρατήσεις και πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 26610 91419, 6979470571

guestinn ecommerce2015 fodors 2011 casalucia-badge-fgo
Casa Lucia © 2021 - built by crossbow
MHTE:0829K122K328700 - Αριθμός Γνωστοποίησης 1162118